Rezavá duše
Anotace: Dekadentní básnička :)
Moje duše celá rezaví,
jako kola starých mašin
na ulici mě lidé nezdraví
jsem vázán na hlas matčin
Jitra jsou zde tichá,
jako v urnovem háji,
kde jenom čas dýchá
nebo smutné písně hrají
Horké slzy se mísí,
s rosou chladnou
nikoho zde nevzkřísí
už nemám naději žádnou
Přečteno 292x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, OpilyJohn, Kubíno, Sstano, Marten, kdotoví, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)