Jsem žena bez rodiny, bez muže, bez dětí
Nepláču, nejsem ničí obětí!
Jsem jen žena, co bilancuje, hodnotí
Ale nemyslí si, že její život je prokletí!
Jen jako malá snila o princi z pohádky
O lásce navěky a životě bez hádky!
Teď čeká na nové začátky
Nechce nic vracet nazpátky!
Zajímavě podáno. Snít není žít. Každej čeká na tu pohádkovou bytost, ale nežijeme je :)
06.08.2021 17:32:58 | Ray Magini
...teda přeju hodně sil...znám dost lidí nervově zničenejch rozvodem...;-)
06.08.2021 17:14:09 | Marten