Míval jsem křídla,
to ona mi je dala.
Co dala, vzala, rozlámala
sůl do rány nasypala.
Jak kulka žhavá
Ta vlna prošla tělem.
Mozek se zastavil.
Proč srdce jsem pustil
pro ní z těch okovů?
Naději dávala,
zakryla oblohu.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?