Ponuré veršíky
Samota je hmota života
Nad lahví vína snadněji se zapomíná
Nechci zhynout bídně
na okraji Vídně
Stojí žebrák na náměstí
beztak mu dá někdo pěstí
Na starých kolejích stojí sebevrah
řítí se na něj vlak českých drah
Vyčti mi prosím tě ze snáře,
co znamená když tě rozpáře
člověk bez tváře
Ani nevíš jak bych byl rád
kdyby mě zadusil ten smrad
Přečteno 205x
Tipy 6
Poslední tipující: Vydima27, Psavec, Fil, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)