Anotace: Skoro zahojené spáleniny 3. stupně psaly tuto báseň spolu se slečnou lítostí.
Někdy se stane z člověka neomylného v sekundě omylný, a pak se to obrátí.
Chybujeme, napravujeme, opravujeme. Život jde dál. Doopravdy do duše však nikomu vidět nejde.
14.08.2021 07:27:42 | Isla
Dávej dokud máš co brát. Ve vyhaslém srdci jen klamná jiskra... již nepřikládej, nevzplane!
Co my víme o životě / co osud zmůže. Nemeškejme, neváhejme. Však nemá jedné lásky, políbení / pro ženu, nebo muže*
Rád jsem u tebe šmíroval Amiradi*
14.08.2021 00:50:57 | šerý