Stesk nad hrobem
Anotace: dekadentní Báseň o hrobě
V temnotě hodili tobě
černou a studenou hlínu
do níž vysázeli na hrobě
záhon jedovatých blínů
Na hrob vrhá stín,
jen stále zelená tůje
vichr sem zavál splín,
když mrak nízko pluje
Trnitá cesta k hrobu
nohy do krve drásá,
jež smyje z lidí zlobu,
aby vyplavila se krása
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, ccigg, Iva Husárková, šerý, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)