Smutek
Vidím nebe a za vším jen tebe,svět znám jen z malé výšky ale brzy ti budu blíže už jen z dáli,krouží tu nademnou černí ptáci ..to oni vědí co brzy budou mít za práci ....svět se točí stále dál a promiň že já už vše tu dávno vzdal.
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)