Přítomnost v minulým čase
Anotace: Marečkovi... (Vždyť víš, jak to mám.))
V temnotě Tvejch vlasů
včerejší noc zabilo svítání
Plíživá prázdnota pohřbívá
otisky Tvý přítomnosti (v minulým čase)
rozpuštěný na rtech
do polibků
Vem je čert!!!
Já Tě mám pod kůží
v krvi
V tý rozšlapaný kaluži
(tam někde kolem srdce)
navždy zůstanou Tvý stopy
ke dveřím...
(a žádný další zpátky nebudou)
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Metcheque
Komentáře (4)
Komentujících (4)