Ve slepých uličkách
Ve slepých uličkách
hledám ztracené,
bloudím a
ztrácím vysněné...
Ve slepých uličkách,
ztrácí se naděje,
tam smích zaniká a
jedině smutno je...
Ve slepých uličkách,
vrávoravě klopýtám,
chytám se tebe a
neslyšně usínám...
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: d---
Komentáře (2)
Komentujících (2)