Pokleslé koutky
Jsem skleslý
jak povadlá růže
Kdopak za to může?
Kdopak mi pomůže?
Satira a legrácky
nyní skutečností jsou.
To nám vysvětluje
tu náladu mou.
Z rozvrzaného rádia
jakoby šanson hrál
a já nadějí nemaje
proplouvám životem dál.
Přečteno 197x
Tipy 9
Poslední tipující: Roser, OpilyJohn, Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)