Sbírka: Dlhopolské střípky
Slunce na obloze září
A tráva voní, do náruče zve
Nebýt tvých stop,
Co mizí v šedé mlze
Možná bych v léto uvěřila
Jak studí místa,
Kterých se ty nedotýkáš,
jak křičí ticho
místo sladkých slov
Moci tak nahlédnout za obzor
Cesta je prázdná
Ach touho, touho prokletá.