Bohumín
Anotace: Z šuplíkové sbírky Můj svět 2020. Jako vzpomínka 11 obětem žháře.
Bohumín. Bohumín.
Žhář a zlý čin.
Poděs, krutost.
Nelze smířit se s tím.
Společnost zděšená.
Kroutí ramena.
Co dělat se dá?
Zmrtvýchvstání obětí se nekoná.
Zbytečnost.
Slza krvavá.
Smutné sídliště.
Nejedna rodina bolavá.
Slza neustává.
Strach přetrvává.
Truchlím i já.
Duše citlivá.
Přečteno 141x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Amonasr, Dreamy, Psavec
Komentáře (0)