Každý jsme prázdná nádoba.
Jen na nás samotných záleží
čím ji naplníme.
Jestli jsou to jen slzy,
láska,
co náš život dělá snesitelným.
Život lehký ničí není.
Umění se s ním poprat
s mnohým se smířit
umět se nad mnohé povznést
humor neztrácet
a někdy jsou dny
kdy nás přemůže smutek
další den
...jej úsměv rozpáře.
To vše k životu patří..
Hlavu vzhůru
zítra už bude zase líp. ;)
18.09.2021 15:21:41 | jenommarie
jsi svým způsobem statečná
18.09.2021 11:44:45 | ttragelaf
a já myslím, že není tak zle... pocem :*
18.09.2021 11:44:15 | Sonnador