Nerad z klamu procitám
bez hrdosti, pýchy, chlouby.
Bloudím ve dne v noci tam
- ve vakuu, v prázdnu, v hloubi.
Do života pronikám
sklesle, v sklíčenosti, těžce.
Spíš pronikám do nikam,
stylem beznohého běžce.
Každý chce mít raději
na obzoru špetku vize,
nežli ztratit naději,
v životě se cítit cize...