Před sebou, jako dva nazí vrazi
propletení samotou a jizvami
Kolik srdcebolu je před námi?
z otevřených ran do tebe upadám
Myšlenky rvoucí po stěnách se plazí
v pokoji s vůní předešlých nocí
Před sebou, jako dva něžně blízcí
jeden druhým nepochopen a konce schopen...
Rozpletenost k srdci ..bez..bolesti .k pochopení a přijetí..jeden druhého. ;) jedině tak..
netrýznit
05.10.2021 23:07:56 | jenommarie