Houpu se
Houpu se
houpu se ve větru
není mi zima
visím ve svetru
cítím se prima
houpu se na oprátce
není mi teplo
už nejsem ničí plátce
už zhaslo světlo
houpu se v provazu
není mi smutno
nebudu vázán v obvazu
plakat není nutno
houpu se pod stromem
nikdo se nesměje
zakopejte mě za domem
život po tmě je
větev nepraskne
pilu neberte
světlo však zhasne
na mě se vyse...
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, Frr, Pittoresque, OpilyJohn, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)