Střepy
Léky na poličkách baru
Rozlitý pivo po stole
Sedíš a koukáš se
Popel z cigára padá na koberec
Šlapeš po střepech emocí
I po těch z rozbité flašky
Ráno je stejně všechny zameteš
A začneš se vším nanovo
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Jan Kacíř, jenommarie, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)