Celý život
Anotace: Z intimního šuplíku 2021
Celý život
klekám a pronikám.
Chybí lodivod.
Cítím strmý shod.
Rychlík bez přestávky.
Kdo žije bez přetvářky?
Jsem šašek své únavy.
Mám jen samé obavy.
Strach se dostaví.
Utíkám tím a tím směrem.
Bože, ať přežijeme honem.
Občas život drsný pojem.
Slova porcelánová.
Pryč ze sebe.
Honem a honem.
Dezinformace duše.
Ve stínu prohry kouše.
Nejsem geniální.
Zůstává jen medvídek z plyše.
Šuškám zkušenosti dosti dle libosti
spěšným vlakem a nebo motorákem.
V hlavě klidný dojem.
Jsem to pořád já.
Holka neklidná,
co před sebou utíká.
Semafor má červenou
a já letím dál.
Auto se zastaví.
Klid se dostaví.
Stres poleví.
Nikdo není svůj král.
Život se žije dál a dál.
Přečteno 246x
Tipy 16
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Psavec, kudlankaW, Frr, Fil, šerý, kvaj
Komentáře (8)
Komentujících (5)