Sbohem
Rozmazaná řasenka
A srdce opět na kusy
Ještě včera si tu byl
A místo tiché hudby o spojení duší po smrti
Slyšela jsem tvůj smích
Díky za to bláznivé štěstí
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Kacíř, Koala, Fil, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)