Ruku v ruce jdou,
slza za slzou,
po lících kanou,
v řeku jedinou.
Magdaleně Máří,
na kající se tváři,
třpytí se cosi,
možná kapky rosy.
V mých neklidných snech,
zní "duši svou tu nech
a zůstaň tu se mnou,
navždy, napořád..."
Líbí.
22.10.2021 08:45:16 | mkinka
Hezký, hlavně 1. sloka...
17.10.2021 10:34:40 | Koala
Děkuji. To mě moc těší!
17.10.2021 22:03:22 | Ema_Dvorakova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?