Fronta
Cvaknutí kohoutku, rána jak z děla
Hlubokých zářezů pažba je plná
Tělo padá k zemi a duše ven z těla
Život z paluby smetla další vlna
Zkrs hlubiny mysli proplouvá
K čemu je moře, plné prázdných lodí
Vnitřní hlas tiše promlouvá
Pochybnost s každým stiskem se rodí
Zpěv ptáků nezní a nevoní květ
Bez východu slunce a ranní rosy
Náhle se přestal točit svět
Připraveni o vše dotekem kosy
Rozpolcená duše tíhou viny
Vzpomínky ráje a stínů vize
Andělským brkem za všechny činy
Krvavý úpis v ďáblově knize
..
Loutkářů pozvánka na temný ples
Pachuť kovu a spálené kůže
Výčitky, strach a v rukou třes
Po každém tanci, vadnou růže
Police plné sněžných koulí
Místo vloček sdílí prach
Třes vyvolá vně silnou bouři
Z nevinného pak stává se vrah
Cvaknutí kohoutku, rána jak z děla
Hlubokých zářezů pažba je plná
Tělo padá k zemi a duše ven z těla
Život z paluby smetla další vlna...
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: OpilyJohn, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)