Anotace: Lituji lidí, kteří byli zklamáni, podvedeni, napáleni hrou... v době, kdy láska nebyla opětována a v nich samotných se PŘEVTĚLILA.
Když milého jsi měla
do očí čistě-oddaně hleděla
vzájemnou lásku najít chtěla
a šťastně jej políbila.
Teď víš, co byl zač
-pouze jedno Ti nechal
když od Tebe spěchal
-jen bolest a pláč.