Konec
Svíce zhasla, už není světlo
příběh končí, vše je pryč,
a nebylo nic, co by mi řeklo
že ztratil jsem od tvého srdce klíč.
Všude tma, ticho, slzy
budoucnost už není, je jen velká díra.
Ptám se: "Proč končí to tak brzy?"
Proč do dalších dní už není síla.
Já bloudím šerem, volám tebe
kolem velká díra, prázdnota.
Žádná hvězda, jen temné nebe
a ta nekončící samota...
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, takova, Marry31, mkinka, Iva Husárková, Fil
Komentáře (2)
Komentujících (2)