Vydíš černě, když gumuje se zelená. Vidíš když logika, rozumu je nevěrná.
Pěkně ses vypořádala*
26.10.2021 22:03:15 | šerý
Kdyby se daly vrátit chyby, to bych byl rád. Minule jsem Tě marně vyhlížel.
26.10.2021 15:47:09 | Psavec
Děkuji za napsání. Je to sled myšlenek a láska k přírodě přes slzy napsaná, co se dnes a denně děje proti ní.
26.10.2021 16:08:30 | mkinka
a tak, planeta se o sebe postará sama, i kdyby se nás měla zbavit... se podívej co parády udělá jedna průměrná sopka... a co teprv supervulkán:) sebe bychom měli zachránit;) ..a taky sami u sebe začít...
26.10.2021 09:24:13 | Sonador