Jednou
Anotace: Z intimního šuplíku Kamarádům 2021
Jednou přijde den,
co nebude zatracen.
Ten, kdy nebudu si
hrát s provazem.
Možná slza pozná,
že se valím příkopem.
Vyrvané dechy,
děravé měchy.
Den hrozí a prosí.
Už ani nevstanu.
Kosti jsou v břečťanu.
Mluva slouží a zestárnu.
Samota je hořká
jako pelyněk.
Černota barví zármutek.
Návod neexistuje.
Přijde zmije a
kruh se uzavře.
Vnímám déšť.
Snad to je dobře.
Co je horší bolest psychická nebo fyzická?
Všechno jsou jatka obrovská.
Pěna dní počítá život morbidní.
Živá mrtvola píše svůj příběh,
než půjde do kytek.
Popíše svůj zármutek.
Nejsou slova, ani zbytek.
Brečím. Můj prožitek.
Přečteno 170x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Fialový metal, Iva Husárková, šerý, Marten, Psavec, Sonador, petrzal
Komentáře (10)
Komentujících (5)