Výkřik
Anotace: Z intimního šuplíku 2021
Jsem nebo nejsem.
Modro líbám.
Cítím se větrem,
co práší nad obzorem.
Slunce je mým vzorem.
Lízla jsem si vína.
Duše se divá a je uklidněná.
Život jako cáry papíru.
Nekouzlím na míru.
Nepřičichla jsem ke klavíru.
Hudba mi však není cizí.
Ona mluví, když duše se svíjí.
Gejzír v revíru.
V sobě milión upírů.
Skládačka bez programu.
Jednou se proberu
a polknu a zůstanu.
Krov na mýtině.
Bez děsů se rozhlédnu.
Trauma svěřím stromu.
Obejmu ho a budu.
Múza řve dlouho.
Příběh hryže.
Setřu saze.
Citu vize.
Žiji a jsem v pračce.
Rozbouřená kreace.
Nešťastná lvice.
Chuť po vůní borovice.
Nekonečná vibrace.
Propast se nekoná.
Hra zahraná.
Úsměv prospívá.
Klec jen přivřená.
Nakloněná rovina.
Text buší celou buší.
Okolí netuší.
Sluch není.
Ucpané uši.
Naděje pro živé.
Křik tlačí.
Přijmi mě do klína.
Jsem jen jiná.
Z života rozechvělá.
Ve mě lavina.
Není náhodná.
Láska vše překoná.
Kytka průhledná.
Přečteno 163x
Tipy 16
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, kudlankaW, kikin87, Fialový metal, Dejvis, Psavec, Friday
Komentáře (6)
Komentujících (4)