Precedens
Anotace: Larry Flynt by z nás měl radost...
Plíživě ze tvého života mizím,
jen smutek zůstane po citu ryzím,
plíživě se z mého života ztrácíš,
do hlubin samoty mě tímto vracíš.
Plíživě, miláčku, tak to vždycky začne,
plíživě zkamení srdce lásky lačné,
plíživě potom dojdeme k precedentu,
že zase sama jako kůl v plotě jsem tu.
Přečteno 252x
Tipy 26
Poslední tipující: mravenec, Frr, Amiradi, blues, kudlankaW, Jarunka, Marten, Protos1182, zdenka, Rozmarýna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)