žíravinou.
Anotace: bludičce, múze, co rozeznívá ty podivně hluboký tóny. bludičce, aniž by tušila, že je to její.
.
sama s tebou i bez tebe
spal mi rtama, žíravinou
hnijící zbytky fyzický potřeby
možná potom spolu vyhrabem
s plesnivou morální kocovinou
měkký křivky lásky za hrobem
co vyhazujou nohy do nebe
Přečteno 171x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
Komentáře (0)