Sbírka: Temný rytíř
Kam jsi zas šel
Za obzor mlčení
Za oceány ticha
Snad už se nevracej
Není tu souznění
A láska sotva dýchá
Jen touha rozpíná
Náruč svou bolavou
Přes obzor mlčení
Nad oceány ticha
Nebýt lásky skoro není o čem psát. Nejhorší je vytrpět si tu stupnici všech bolestí
08.01.2022 10:45:46 | sarka