,,Jsem obklíčen severním pólem..."
,,Krev rudá teď po nebi stéká..."
(Tyto verše se mi zalíbily.)
Krom toho, máš obdivuhodnou dávku sebereflexe a um, jak to, cos v sobě pomocí ní nalezl, otisknout do slov. Nepovrchnost Tvé poezie je mi sympatická, přesto z ní čiší lezavý, podzimní chlad, který studí na duši.
Je zatěžko psát veselé básně, když je člověku pod psa. Ptáš se, zdali Tě někdo povzbudí - tak to zkouším, třeba Ti to dopomůže k radostnější mysli a potažmo i poezii. Pod hladinou emocí má člověk vždy zúžený úhel pohledu; ať se děje cokoli, neztrácej naději v lepší zítřky. Měj pěkné pondělí *.
15.11.2021 14:45:51 | Rozmarýna