Anotace: Pohádkář
Ze žaluzií stírám prach a svou vinu
v bytě 1+1 k zemi se svinu
Na zemi svíjím se v toku svých myšlenek
hlavně, ať vypadám střízlivá navenek
Pohádky, které si mi k ránu psal
chuť spálené kávy mají dál
Za dveřma sousedka a její blbý pes
nechte mě prosím krvácet ještě dnes
Kořalky v láhvi už nebude nikdy víc
a já si stále pletu rub i líc
Takové pěkné poetické večery které nejsou úplně s happy endem, ale pěkně vystiženo.
10.11.2021 23:15:39 | Constantine
Moc děkuji. Ano i takové večery jsou :-), ale dle mého jsou to nejlepší múzy.
19.11.2021 08:54:32 | Anety poetry