Kalné ráno najdu za oknem
Ani slunce ještě neroztáhlo záclony
V hlavě zní cinkot prázdné láhve
A prázdno je
v srdci
v klíně
Další zbytečně pročekaná noc
Proč mi to pořád děláš?
Ach ano, vím
Protože ti to dovolím.
Mně zase v hlavě cinkají kuličky.) ale láhve taky dobrý.)
14.11.2021 08:23:11 | Constantine