Vidím to jako včera,
tvůj úsměv a pevný stisk.
Kolena se mi tenkrát podlomila
a já věděla, že nic nebude jako dřív!
Deset let uběhlo jako voda,
výročí však se mnou neslavíš.
A mě to v srdci tolik bodá,
že ke mně stále nepatříš!
Tak sedím tu schoulená,
chci zaspat tento den,
Nejsem už holka statečná,
nemám už sílu snít svůj sen!
Co zbylo z mojí pohádky,
o domě, o lásce, o nás dvou.
City a vášen pohasly,
tak mé jmeno zapomeň!
Ale kdeže... Smutek nacpěte do kontejnéru... jen si nechte v duši to, co zbylo hodnotné. Však tolik krásy kolem a prázdných úložných prostorů v srdcích* Život utíká, tak jej chyťte!
16.11.2021 15:08:04 | šerý
Smutný, tak to chodí, hodně sil a štěstí a báseň se mně líbí.)
16.11.2021 07:57:46 | Constantine