Anotace: Promiň tím to slovem jsi mě zabil když jsi ukončil náš vztah a když jsem zemřala zabil jsi mě znovu....to slovo prokleté.....Už ho nikdy neuslyším....
Až teď jsem si uvědomil co znamená promiň a to díky tobě.Básnička moc hezká:).
28.03.2007 12:19:00 | Azazen
líbí se mi, že si kašlala na formu, že si psala, prostě psala.....mizí v tom fádnost....dokázala si říct, jak moc je kruté slovo PROMIŇ...
17.03.2007 22:47:00 | Riwaa
máš to trochu ne-báseň, ale obsah je dost dobrý, piš dál a budeš dobrá. p.s. je to jako moje osobní zkušenost :-(
17.03.2007 17:50:00 | vincent christian böll