Neumím
Anotace: Z intimního šuplíku 2021
Neumím dělat kotrmelce.
To a to se nechce.
Jedno slovo - dárce.
Svět na houpačce
iluzí a snů.
Občas chybí.
Já Tě obejmu.
Svět přírody blízký
a tiše od vody
proud odnáší žaly,
aby nebolely.
Neumím skály přemístit.
A věci lépe uhnízdit.
Prach němý kráčí do oblak.
Vznáší se jako pták.
Ten jediný ví
a nemusí se ptát.
Nekonečno mu dalo znát.
Vědění je smysl kruhu.
Lítáme tam i dolů.
Hrst prožitků a dějů.
Inscenace dejavu.
Dávného prostoru.
Pohlcení vlastně není.
Skutečnost je zastavení.
Žít bez spěchů je umění.
Malujme vzdechy domů
v čase přerodu a zlomů.
Hypnóza možná pomůže.
Zastaví obtíže
a stav beztíže.
Já neumím.
Jen tlachtám na papíře.
Přečteno 174x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Sonador, šerý, Vivien
Komentáře (6)
Komentujících (3)