Astra
vlnivými pohyby
skácí mě na zem
a svůdným úsměvem
zláká mě má astra
přejíždí po zádech
ukolébá ke spánku
a její vůni prostoupí
zbytek ztraceného
vstávám na nohy
všechno je v pořádku
má květina ukáže mi směr
dobrý a taky špatný
a jak mnoho užitku
astra moje strpí
s půlnočním nádechem
vykrvácí
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Friday, NPPPP, Iva Husárková, mkinka, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)