Strach
ruce tlačí na hruď
bílé zrno podléhajíc tísni
paprsky šlehají do tváře
tvůj studený dech
všechna vlastní odvaha
již krvácejíc do bíla
dlaň svírá zbytečky
lásky, něhy a snahy
zemřelá důstojnost
uléhá do průzračného sněhu
a vše pohltí bílý sníh
zbytečné je vzdorovat
Přečteno 245x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, jenommarie, šerý, Fialový metal, mkinka, Krahujec
Komentáře (2)
Komentujících (2)