SLZY
Anotace: Jednou v noci mě to napadlo...
Někdo do mě strčil,
a jednu větu řekl:
"Už je čas, tak utíkej"
Já tedy tu hráz přeskočil,
a vydal se tam kam ostatní.
Spoustu jich je kolem mě.
některé jsou zbarvené.
Všichni ale spadneme,
Do postele zmáčené.
A po dopadu vzhlédneme,
na její krásnou tvář,
Tvář dívky láskou zklamané,
od líčidel špinavé,
a od nás skvostně třpytivé.
Od nás...od slz
Komentáře (0)