Šlapu bosa
Anotace: Z intimní sbírky 2021
Noc je černá
jako vrána.
Duše marná.
Smutná stěna.
Šlapu bosa
v sobě rosa.
Dech na bedrech.
Výkřiky po všech zdech.
Volám jaro.
Třeba začnu kvést.
Třepu se zimou.
Tou vnitřní a jinou.
Klepu se mezi kroky.
City smutné se brodí.
Jsou Vánoce.
Samota škodí.
Rozumíte mi?
Ona bolí.
Už nejsem svojí.
Žvýkám víru,
že někdy najdeš míru.
Přijít a říct.
Mami, už nebreč víc.
Přečteno 133x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, jenommarie, šerý, Psavec, Dreamy
Komentáře (4)
Komentujících (3)