Slovo
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Hodím slovo.
Míchám proto.
Nebe, peklo, ráj.
Emoce a daň.
Popel v nás.
Ortel ústupků.
Je noc a láme vaz.
Máčím se od žalů.
Noční můry žalmů.
Jedno slovo mi chybí.
Ptám se lidí?
Co všechno vidí?
Jen jedno.
Všechno studí.
Chlad budí.
Noc truchlí.
Přijď lásko.
Oči slzu dojí.
Holčička se bojí.
Žádá pomoc trojí.
Přečteno 220x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Malá mořská víla, Sonador, Iva Husárková, Vivien
Komentáře (10)
Komentujících (5)