Roubík
Máš nejspíš roubík
Je zadřený v očích
Nevidíš duši
A přitom mi tak sluší
Je zarytý v ústech
Otíráš o něj jazyk
Vyráží ti zuby
Kdo tohle tuší?
Jsem tak slabá
Se svou duší
Lámu se
Lámu
Jak křídla muší..
Vítej též.
06.12.2021 17:49:20 | mkinka
Hergot, to je prima start!* Vítej, v modrém moři literatury.
05.12.2021 23:49:45 | šerý
Děkuju!
06.12.2021 00:06:18 | karolKa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?