Vánoční štola
Anotace: Z šuplíku Kamarádů 2021 / Dopis kamarádce do nebe/, Besinka/kočička, co mi kdysi zemřela/
Sedím v kuchyni.
A Ty v nebi.
Rakovina nás rozdělila.
Kamarádka jsi byla.
Utíká čas a jsou Vánoce.
Od Tvých dětí štola.
Ty přicházíš celá bílá.
Láska nás napojila.
A v hvězdy si se proměnila.
Vánoční koleda a Tvé pohlazení.
Slyším Tvůj hlas a povzbuzení.
Volám Ti zase,
že jsem tu s Besinkou.
Moji milou kočičkou.
I po čase
slzy kapou se vzpomínkou.
Tvůj telefon mám v mobilu.
Ty hladíš po týlu.
V lásce máme přesilu.
Nebe je milé
a v Tvém revíru.
Pusy míří k Tobě v gejzíru.
Slzy mokré v prostoru.
Zapálím svíčku.
Budeme pospolu.
Přečteno 185x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Fil, Psavec, Sonador
Komentáře (8)
Komentujících (3)