Psycholog často říkal za přednášek
abychom zřídkakdy užili prášek
Život prožili s kloboukem v podpaží
To se snadno řekne - taxík odváží
opilce každou noc - co hříchy páše
pod oknem ložnice kde se spát snažím
Jdu žitím zdvořilý - po klidu bažím
...prášek používej na praní...nejlepší na spaní v hlučným městě jsou...špunty do uší...;-)
12.12.2021 11:04:14 | Marten