Ulice
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Slyším auta.
Na líci prach.
Samota a strach.
Jdu na den si hrát.
V sobě automat.
Kruh bolesti
dře do kostí.
Je čas jít a nevzdávat.
Úsměv do vínku.
Sníh opadl trošinku.
Obleva duše těžce kluše.
Diagram z klišé.
Klaun vlastního já.
Sbírám se a
přetlak přestává.
Každý sval se přemlouvá.
Pohyb síla má.
Nahoru, dolů a vstát
a přes odmítnutí dál milovat.
Píši na tabuli svoji krví.
Jsem duše, která se zotaví.
Jen chvilka a polibek malý.
Krok dodá sílu
a ztracenou víru.
Auta jsou kulisou.
Budoucností rychlou.
Dýchám. Všechno se přečká.
Jezděte opatrně.
Tečka.
Přečteno 228x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Vivien, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného, kudlankaW, Psavec, šerý, Sonador
Komentáře (6)
Komentujících (4)