:/

:/

Viděl jsem ho každý den, začal se podobat BoJacku.

Měl vlastní hlas v hlavě, a po ruce vždy.  flašku.

Jen si vzpomněl že předstírá, jen si vzpomněl že je v hajzlu.

Každá cesta, vždycky přešlap, vzdal se  posledního směru.

I poslední kousek citu, vždy odevzdal jen do papíru.

Takhle časem ztratil víru, občas pak vzal nůž,

představil mu svojí žílu.

Pořád dělal píčoviny, pořád cítil nějakou vinu.

Prázdnej pohled s myšlenkou "proč se vlastně nezabiju"

Postavit se čelem proti všemu, převážně pak projektilu.

Když už o vše přišel, tak prosil "aspoň na sekeru"

Autor NPPPP, 17.12.2021
Přečteno 117x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel