Srdce z protézy
Srdce z protézy
Dávat by se mělo
Jako ochranný obal
Na to živé a křehké
Protože to když praskne a rozbije se
Marně se hledá servis dobrých lidí
Kteří ho umí nějak opravit
Přečteno 189x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Fil, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)