hezkej Novej rok má věrná čtenářko .)
26.12.2021 20:22:52 | xoxoxo
Díky, milá. Moc děkuji za slova vřelá a krásná. Jíťa a kočičky. /třikrát mňau/
26.12.2021 20:26:14 | mkinka
SNĚHURKO BÍLÁ A VZÁCNÁ ...
Ochutnat nesmíš ... fialové jablko !
Má krásnou barvu !
Není vůbec jedovaté !
Pardón (proklatě) !!!
Vždyť se jen tváří !
Sladce jak med !
Plné šťávy !
Plné chutí a vůní ...
Aroma doutníků kubánských Tě láká ?
Vrána kráká !
Stavěj dnes a zítra ...
Radši s přáteli i se mnou ...
BÍLÉHO SNĚHULÁKA !
26.12.2021 16:12:25 | Fialový metal