Umělé ráno
dřepím na studených schodech
káva se mi zvědavě natahuje přes rameno
je odpoledne
ale já mám stále ráno
dům je jiný
když je v něm prázdno
ticho
pouhý zbytek návykových látek
omámená
rozumu, prosim, stačí plátek
chtěla bych znát
proč každý má svoji zápletku
kolem níž se točí
scénář
a já jen papír roztrhaný?
řádky se rozsypaly
písmena smutkem sténají
snažíc se z nich postavit
svoje vlastní příběhy
naplnit jimi prázdno
pojmenovat je
a dát na vodítko
zkus to
když to nechtějí
Přečteno 273x
Tipy 21
Poslední tipující: jita.1965, kudlankaW, mkinka, WWW, šerý, Iva Husárková, Sonador, Marten, danaska, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)