Sbírka: V ostružinách
Milí přátelé, děkuji vám všem. Za účast i za snahu ulehčit mi břímě. Vím, že to přebolí. Asi to zažil už každý, ale je to fakt hnusný pocit, zvláště přijde-li to nečekaně.
05.01.2022 20:11:53 | Lexi
Pomalu bolest zaštepnout vzpomínkami.
Ale chce to čas na smíření a ty nejjemnější a zároveň nejpevnější bavlnky.
05.01.2022 16:15:49 | Dreamy
No, tak ti mávám aspoň já na dálku .)
05.01.2022 15:52:03 | Constantine
Pěkně popsán nepěkný pocit. Myslím, že to zná skoro každý. Asi víš, že časem to bude dobrý, ale teď každá rada drahá. Piš o tom...
05.01.2022 14:54:19 | Koala