Život tady a teď,
tak zastav jeho let,
než někde v dáli zmizí,
zůstane jen úsměv cizí...
17.01.2022 00:05:18 | Emily Říhová
víc
dál
nic
hraju si, ve slokách, a pořadí, dnes mám hravou zdá se :-)
hraj i po třetí, říkám si, a ptám se přitom, ve které sloce se
právě ocitám, v žití mém ...
06.01.2022 23:25:39 | Vivien